OP JE MOOIST


Bij ons kunt u ook terecht voor een passende make-up voor een feestje, bruiloft, fotoshoot en natuurlijk een prachtige bruidsmake-up. Wij werken met het merk PUNE cosmetics uit Maastricht.

 

Een volledige make-up lijn ontwikkelt door én voor professionals. Een hoogwaardig, volledige make-up lijn waarmee elke dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dag make-up tot een elegante avondlook of bruidsmake-up.

 

Alle producten zijn dierproef- en parabenenvrij.

 

 

MAKE-UP WORKSHOP

Ben je al lang op zoek naar bepaalde make-up producten en wil je graag een passend advies? Dat met onze make-up workshop. Tijdens deze workshop word je opgemaakt, krijg je advies en tips over het juist aanbrengen van de producten. Ook ontvang je 10% korting op de aankoop van producten.

BRUIDSARRANGEMENT

Speciaal voor de aanstaande brides-to-be heb ik een bruidsarrangement samengesteld. Op deze manier kunt u uzelf volledig verwennen, en er op en top uit zien op trouwdag! Ongeveer een week van te voren krijgt u een complete gezichtsbehandeling van 60 min met epileren en of harsen van gezichtsbeharing (mocht dit nodig zijn). D.m.v. deze behandeling is de huid goed gereinigd en zijn storende haren verwijderd, zodat u er prachtig uit zult zien en uw make up de hele dag mooi zal blijven zitten.

 

 

 

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Alleen make-up

✔ Proef make-up 

✔ Bruidsmake-up 

€87,-

 

Behandeling + make-up

✔ Uitgebreide gezichtsbehandeling

✔ Proef make-up

✔ Bruidsmake-up 

€140,-

 

Make-up daggast

€40

 

* Bij bruids make-up op locatie reken ik €0,40 per km.

 

PORTFOLIO BRUIDSMAKE-UP

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.