WENKBRAUWSTYLING


Uw wenkbrauwen perfect gestyled? Dit kan in onze brow bar!

 

Stylen

Wenkbrauwstyling is meer dan alleen epileren, we shapen je wenkbrauw in de perfecte vorm voor jouw gezicht.  Dit gebeurt door middel van waxing en tweezing (pincet).

 

Stylen en verven

Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen verven biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt. Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne blonde haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere, dikkere wenkbrauwen zonder kale plekjes!

 

Henna brows

Henna verf zorgt voor een opgemaakte look voor drie tot zes weken. Henna hecht zich drie tot veertien dagen aan de huid (afhankelijk van jouw huidtype) en drie tot zes weken aan de wenkbrauwharen. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.